Monday, January 7, 2008

The Hunting Party (2007)

Net nezinau kaip Lietuviskai turetu skambeti pavadinimas.Gal, "Medziokles vakarelis"?He he juokauju.Nors is rusu kalbos verstusi "Hanto medziokle".Vienu zodziu Lietuviskuose saituose nieko apie jy neraso,neradau ir musisku kritiku pasisakymu.Radau tik kazkoky tais filmo aprasyma,kuris skambetu sitaip:

(Reporteris Saimonas Hantas ir operatorius Dakas abu pabuvojo pačiuose karščiausiose planetos vietose: nuo Bosnijos iki Irako, nuo Somalijos iki El Salvadoro. Jie abu kartu traukėsi nuo kulkų, įrašinėdavo šokiruojančius kadrus ir gaudavo Emi apdovanojimus. Vieno tiesioginio eterio metu, Bosnijoje Saimonui nutinka nervinis priepolis, po kurio Daką pakelia tarnyboje aukščiau, o Saimonas kažkur dingsta. Po penkerių metų Dakas grįžta į Sarajevą, kad padarytų reportažą. Netikėtai pasirodo Saimonas ir pažada jiems nematytą reportažą. Jis įtikina Daką, kad žino, kur rasti Bosnijos nusikaltėlį numeris pirmas, kurio ieško visos pasaulio spec tarnybos. Su šita pavojinga misija ir iškeliauja žurnalistai...)
http://www.erdvese.org/portal/comment.php?comment.news.2903

Skaitant aprasyma galima susidaryti numone kad filmas bus geras nuotykiu,veiksmo,astraus siuzeto.....bet deja NE.Filmas silpnas,visko ten per mazai,nebent pati istorija gali patikti kokiem katik iskeptiem zurnalisteliam.

Ziureti sita filma vien del to kad cia vaidina Richard Gere arba Terrence Howard tikrai neverta.Ziurint sita kina gali eiti y tualeta,gali eiti y virtuve pasidaryti uzkandos nu ir panasiai :) Filmas manes neprikauste prie ekrano.Nors IMDB jy nuvertino,taip sakyciau y geraja puse. As pagal ju vertinimo skale vertyinciau 5/10.
Jaigu ner ka geresnio ziureti,tai ziurekite :))
Sekmes.



Tai pat galite paziureti trailery Rusu kalba

3 comments:

demer said...

Ahaaaa, jei teisingai supratau, tai filmas nekabinantis, taciau tai polit- trileris...
Nors filmo nemaciau, bet teko pastebeti, kad dauguma polit-trileriu, kino kritikai vertina gan aukstai. Gal but del esamu aktualiju, politines padeties, karu vykstanciu pasaulyje ir pan. dalyku. Matomai kritikai izvelgia kazkokia pacifistine ideologija :DD ar kazka panasaus kas automatiskai pakelia filmo, kaip kurinio verte nu ir aisku + Richard Gere.

Katke said...

Pamenu, kaip mokykloje reikėdavo aprašinėti filmus: pagrindinė idėja, pagrindinė mintis... Jos skiriasi, dar prisimenat? :)
Minde, labai taiklūs tavo aprašymai. Smagu, kai yra toks šaltinis, kuriuo gali remtis besirinkdama, kokį filmą žiūrėti, juk jų tokia galybė, visai nesinori gaišti laiką žiūrint beleką.
Tik būtų pageidavimas, kad juos dažniau žiūrėtum ir nepamirštum parašyti rekomendacijos arba antirekomendacijos. ;)

Anonymous said...

Taip, tikriausiai todel